close
Advertising that works - yX Media
close
Advertising that works - yX Media

Ferrum Network 2019 — Cross chain Network — Big Adoption in Africa — With CO — Founder Ian Friend

2r8F9rTBenJQfQgENfxADE6EVYabczqmSF5KeWefV5WL9WDidCPiqneU3FkhNi1veoWQawQCppUmqMAh3ZJ67KhkURiMDKc8kQYsxreRptY39zpmBYWBTqerwK8PN4WmL.jpg

Selam Kripto Para meraklısı arkadaşlar. Blok zinciri teknolojisi gittikçe gelişiyor ve evrimleşiyor. Bitcoin’in keşfinden sonra yeni fikirler ortaya çıkmıştır ve çıkmaya devam etmektedir. Günlük hayatımızda şu anda kullanılabilecek alanlara tam anlamıyla entegre olmamış olsa bile, bunun üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Bildiğiniz üzere her coin kendine ait bir blok zinciri vardır. Değişimler esnasında bir dizi zorluklar yaşıyoruz. Ferrum Network, merkezi olmayan her coini hızlı ve ucuz bir şekilde işlem yapabileceğimiz bir platform tasarlamaktadır. Bu makalemde Ferrum Network projesi ve detayları hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

HNWT6DgoBc14riaEeLCzGYopkqYBKxpGKqfNWfgr368M9VC6JRfWYAe4kixsgbZUWdaRVWevbWS8Xwe1u5NK4mDW1hf14oN8jJ23Q8H8gzXsrLCutYBNsoYyLFY.png

FERRUM merkezi olmayan çapraz ağ zinciri sayesinde varlıklarımızı hızlı bir şekilde işleme konulacak hızlı bir bağlantı ağıdır. Ferrum DAG ağı üzerinde inşa edilmiştir. Geleneksel blok zincirlerinden daha hızlı ve daha ölçeklenebilir bir ağa sahiptir. Merkezi olmayan bir değişim aracı olmasından dolayı kullanıcıların varlıkları güven altındadır. Dışardan gelebilecek saldırılara karşı daha korunaklıdır. Bildiğiniz üzere merkezi olmayan değişimler sadece ERC-20 tokenleri ile sınırlıdır. Ferrum her çeşit blok zincirini destekleyen alt yapıya sahiptir. Bu sayede kullanıcılar, varlıklarını yapay zeka teknolojisine sahip FERRUM DEX’e hızlı bir şekilde yatırabilir. Ayrıca Hızlı ve ucuz bir şekilde işlem yaptıktan sonra tokenlerini gerçek bloklarına güvenle çekebileceklerdir.


Ferrrum Network ağ geçidi sistemi sayesinde farklı bloklarını kullanma sorununu ortadan kaldırıp anında istediğiniz tokene geçiş yapabileceksiniz. Ferrum platformu kripto paralar haricinde fiat para biriminde sistemlerine entegre ettiklerinde hızlı bir şekilde kripto para ödeme işlemleri gerçekleşebilecektir. Bu sayede ilerde bu platformun günlük hayatımıza entegre edilebilecek olması daha kolay olacaktır.
indir.jpg
Ferrum Network kendi iç tokeni olan FRM 'nin ICO'suyla ilgili bilgiler aşağıdaki görsel içinde mevcuttur. Projeye destek ve katılmak isteyenler inceleyebilir.
3W72119s5BjVs3Hye1oHX44R9EcpQD5C9xXzj68nJaq3CeSoGFCSEqPSQMMqP7ABE8tKVSpuUeSUwaHf6cPvVKyrTHwcJr3soWqh5F6MVVnNZpXu5x7FjC.png
Son bir Özet:
Ferrum Network’un geliştirmiş olduğu fikir ihtiyacımız olan ve uygulunabilir bir platformdur. Günlük hayatımıza çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Çünkü teknoloji ilerledikçe birçok Token-Coin ile tanışıyoruz. Ancak blok zincirleri farklı olmasından dolayı hızlı bir şekilde işleme koyamıyoruz. Proje iyi bir ICO geçirirse çok başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ekibin yaptığı güncellemeleri sizinle paylaşacağım. Sağlıcakla kalın.
Today I talk with Co — Founder and COO at the Ferrum Network Ian Friend
Ian shares his background and how he is apart of the global company the Ferrum Network with a presence in Europe, Africa and the US.
Entering into Crypto industry as a lawyer, setting up a law firm called the blockchain practice team.
Whilst building up his connections in the Crypto Industry he discovered Naeim Yeganeh and together they started the Ferrum Network.
I ask In a Nutshell what the Ferrum Network is?
What’s the relationship between Kudi exchange and the Ferrum Decentralized exchange, what does that do for trading, stable coins and does act as fiat gateway?
The potential for Adoption in Africa where Google search trends have tripled in the African countries recently such as Nigeria and South Africa.
Also Africa has more mobile phone users than the US and Europe combined, But only 34% have access to bank accounts.
Recent changes in the approach to how the Ferrum Network team is looking at raising funds with the recent release of the token metrics paper.
Ian explains the key parts of the Ferrum Network which is Interoperability and cross chain capability.
🔗Links to Ferrum Network
👥 Ferrum Network Website: https://ferrum.network/
👫 Ferrum Network Twitter: http://twitter.ferrum.network
🎤 Ferrum Network Telegram: http://telegram.ferrum.network
name   ; sir sobis
profil ; https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2506881
wallet ; 0xBE36A1432307f52485997aC3B46CadcAEd040FCc

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ferrum Network 2019 — Cross chain Network — Big Adoption in Africa — With CO — Founder Ian Friend"

Post a Comment